perjantai 7. lokakuuta 2011

Lötkötys

Täällä sitä ollaan taas pitkästä aikaan! Machon kanssa ollaan käyty pentuagilityssa ja poikaa on kehuttu fiksuksi :) Viimeksi harjoiteltiin esteen kiertämistä ja se sujui ongelmitta. Putki oli hieman haasteellisempi toisesta suunnasta. Painoa Macholla on 27,8 kg ja korkeutta on jo enemmän kuin Cocolla!

Kuvassa näkyy Macho nukkumassa saunan vilpolan sohvalla. Poju on ottanut sen tavakseen heti kun lähdetään töihin. Tällä kertaa iskä jäi kotiin ja Macho jäi kiinni itseteossa!

Coco on taas paljon pirteämpi. Syksy ja talvi on sen mieleen. Kipuja ei ole ollut, mutta lihasjäykkyyttä aina välillä.. Coco on myös löytänyt uuden harrastuksen,kuoppien kaivamisen. Se kaivaa aina samaa kuoppaa ja opettaa samalla Macholle kaivamisen salat. Poju hurahti kaivamiseen niin,että kukkapuskissa on kuoppia...

Rakennettiin tuossa yksi päivä roskakatokseen uusi koppi. Päämateriaalina on styroksi, jotta koppi on sisältä lämmin talvella ja kesällä viileä. En ole vielä kerennyt viimeistelemään, mutta sisäpuoli on jo valmis. Lisäilen kuvia myöhemmin.

-K&C&M


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti