sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Macho kasvaa hurjaa vauhtia. Ei olla hetkeen punnittu sitä, mutta iso mies siitä tulee :) Korkeutta ja pituutta on reippaasti enemmän kun Cocolla. Uusia temppuja ja käskyjä opetellaan ja vanhoja kerrataan.  Macho ei onneksi ole nirso ruuan suhteen. Se syö salaatit, kurkut ja sisäfileet :)

Agilityhallilla on mennyt hyvin. Edetään hitaasti,mutta varmasti. Machoa ei välillä kiinnostaisi muu kuin putkesta juokseminen.. Noh kyllä se siitä. Meidän vanhasta rouvasta selväti näkee, että Machon hankkimisesta oli sille suuri positiivinen muutos elämässä. Hyväksyminen vei aikansa, mutta nyt Coco ja Macho on kuin paita ja peppu. Mummo selvästi paljon pirteämpi ja jaksaa jopa käydä pitkillä lenkeillä!

Ensi viikolla on pentynäyttely. Macho on kehässä lauantaina klo 13 aikoihin ja itse olen siellä hommissa koko viikonlopun. On hyvä kuulla, mitä joku täysin ulkopuolinen henkilö on mieltä Machosta. Tiedämme jo, että korvissa ja päässä olevat ruskeat läikät ovat miinus. Toisaalta se ei meitä kauheasti haittaa, sillä Macho on silti aivan huippu<3
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

1 kommentti: