tiistai 17. tammikuuta 2012

uutisia

Hieman nämä postaukset tulevat hitaaseen tahtiin. Toisaalta mielummin hitaasti ja varmasti. Tultiin noin 10 minuuttia sitten eläinlääkäristä. Pelkkiä positiivisia asioita tänään.

Pojun kynsi on todella hyvin kasvanut. Turvotusta tai tulehdusta ei ole ollut ollenkaan ja kynsikin kasvaa jo huimaa vauhtia. Macho sai paljon kehuja lääkäriltä käyttäytymisestä. Poju ajatteli, että ehkä nameja saa enemmän jos lääkäritätiä nuolee. Painoa pojulla oli 34kg luokkaa ja se oli lääkärin mielestä sopiva, sillä poju on kuitenkin iso.  Enää ei tarvitse sidettä pitää jalassa, mutta salvaa laitetaan välillä kynnen päälle.

Todella positiivinen asia oli Cocon paino. Meidän mummeli on laihtunut huimat 7 kg eli noin 1 kg kuukaudessa. Lääkäri oli todella tyytyväinen Cocon painoon (35kg) ja sanoi, että aletaan nyt tasoittamaan ruuan määrää ettei paino putoa liikaa. Mummeli sai myös kennelyskärokotteen samalla.

Näillä positiivisilla asioilla on hyvä jatkaa eteenpäin. Machon kanssa treenataan agilitya ja tarkoitus on näyttelyissä käydä kevään aikana. Cocon kanssa lenkkeillään/ liikutaan paljon, jotta paino pysyy tasaisena.

Oikein leppoisaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti