tiistai 5. kesäkuuta 2012

Kesä, kesä , kesä

Blogi on pitänyt hieman taukoa taas kerran. Onneksi minulla on nyt kameraa, jolla voin ottaa kuvia. Postauksia on siis tulossa useammin.

Kesä on hyvin lähteny käyntiin. Macho rakastaa vettä ja Coco inhoaa kuumuutta. Aluksi Coco vaikutti huonokuntoiselta, kuten viime vuonna. Onneksi oli vaan kyse siitä, että mummolla oli kamalan kuuma. Se karva on huomattavasti paksumpaa ja pidempää kuin Macholla. Ollaan käyty uimassa ja kahlailemassa tuossa meidän rannassa. Macho ei vielä ole uskaltautunut uimaan, vaikka se on "pudonnut" laiturilta ja omatoimisesti laittanut pään veden alle.

Näyttelyissä ei olla käyty ja ennen syyskuun erkkaria olisi tarkoitus käydä ainakin Karjaan näyttelyissä. Toivottavasti keretään muissakin. Heinäkuussa olen itse muutaman viikon lomalla, joten eiköhän käydä pyörähtämässä lähiseudun näyttelyissä.

Machosta on tullut iso poika, vaikka se on vielä aika vauva. Nätisti se kulkee lenkeillä ja leikkii muiden koirien kanssa. Poju ilmoittaa aina, kun joku on meille tulossa portista sisään tai koputtaa ovea. Onneksi se tekee niin , sillä Cocoa vahtiminen ei kiinnosta ja tällä seudulla kulkee välillä erikoista porukkaa. Koskaan Macho ei ole hampaita vilautellut, murissut tai näykkäissyt.4 kommenttia: