maanantai 30. maaliskuuta 2015

Ystävystytään

Kun Örkki tuli meille viime vuonna, niin Macho ei pystynyt sietämään sitä. Varmasti siihen vaikutti se, että Macho oli mustasukkainen minusta ja se puolusti reviiriiän ja Cocoa. Aluksi se kävi Örkin päälle, kuin yleinen syyttäjä. Mitään pahaa ei koskaan tapahtunut, mutta se vaan  ärisi.

Ollaan käyty Espoossa säännöllisesti, jotta pojat saisivat pikkuhiljaa tutustua toisiinsa. Poikien tutustuminen meni vuoden mittaan parempaan suuntaan. Muutama viikko sitten meidän vanhin beauceroni Coco jouduttiin lopettamaan. Macho oli kaverin poismenosta hyvinkin alakuloinen. Tultiin siihen tulokseen, että Örkki menee Espooseen seurakoiraksi. Machon ärinä ja murina oli loppunu kokonaan. Macho saattaa silloin tällöin komentaa Örkkiä, jos on liikaa virtaa tai se häseltää turhaan. Muuten pojat käyvät tyytyväisinä uimassa ja lenkeillä. Ne makaa jo metrin päässä toisistaan, mikä on jo todellinen saavutus.

Joskus Örkki saattaa kokeilla rajojaan esimerkiksi viemällä Macholta lelun, mutta Macho ei siltikään ärähtele enään. Olen niin onnellinen siitä, että nuo kaksi karvapyllyä elävät sulassa sovussa! Pyritään ylläpitämään ja edistämään poikien suhdetta. Iso kiitos kuuluu myös isälleni, joka on viettänyt paljon aikaa poikien kanssa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti