tiistai 9. elokuuta 2011

Long time, no blogging..

Siitä on ikuisuus kun viimeksi postasin. Kaikkea on kerennyt tapahtumaan ja kiirettä on pitäny. Koirat voi hyvin, vaikka välillä on ylä- ja alamäkiä.

Macho on kasvanut hirveästi! Melkein 19 kg painava "vauva" on oppinut kaikenlaista.  Tällaisia käskyjä poitsu ymmärtää:

- odota
- auto
- istu
- maahan
- tassu
- avaa portti
- ei
- ole hyvä


Hyvin ollaan päästy alkuun! Vauhtia ja intoa pojasta löytyy vaikka muille jakaa, mutta onneksi sen kanssa peuhataan päivittäin. Viime viikolla ilmoittauduttiin Espoon Remedium eläinlääkäriasemalla pidettävään pentukerhoon. Eilen oli sitten meille eka tapaaminen. Oli aivan mahtavaa! Paikalla oli noin 20 muuta pentua ja siellä ne saivat vapaasti temmeltää keskenään. Hieman taisi Machoa jänskättää, mutta sitten siellä jo mentiin kovaa vauhtia muiden kanssa. Samalla ilmoittauduttiin Machon kanssa pentuagilityyn. Siellä on mukavat sisätilat harjoituksiin ja osallistujia on vain viisi kappaletta. Odotan sitä innolla!

Cocon kanssa on nyt ollu hieman vaikeampaa. Muutama viikko sitten sen vointi oli todella hyvä ja varmaan paras pitkään aikaan. Painoa on pudonnut se kolme kiloa ja vielä jatketaan dieettiä. Nyt on kuitenkin tullut takapakkia. Cocollahan on kulumaa nivelissä, mutta se pärjäsi jo suhteellisen pitkään ilman kipulääkkeitä. Noh viimeaikoina pedistä nouseminenkin on ollut kivuliasta...
Voi olla, että kaikki johtuu siitä että se oli ilman kipulääkkeitä jonkin aikaan ja liikkui enemmän. Kuitenkin nyt Cocon olo on jo parempi. Kunhan saataisiin tilanne stabiiliksi. Tietenkin jos kunto menee todella huonoksi täytyy jo miettiä, että onko Coco parempi lähteä koirien taivaaseen :)

Kokonaisuudessaan kaikki on mennyt vallan mainiosti. Olen vain kaiken touhun keskellä unohtanut päivitellä kuulumisia. Kuvia koitan myös laittaa tänne mahdollisimman pian.

Hyvää viikkoa kaikille lukijoille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti