sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Vettä, vettä ja vettä!


Macho on vihdoin perehtynyt uinnin saloihin. Alkukesästä se ei suostunut uimaan. Nyt ollaan käyty ehkä  kolme kertaa päivässä uinnilla. Macho ja Coco todellakin nauttivat uimisesta!

Cocolta lyhennettiin karvaa. Se ei enää vauhda pohjavillaa, joten sillä tuppaa olemaan todella kuuma. Peppu ja niska ovat pahimmat kohdat. Pohjavillaa on monta senttiä ja se on todella todella paksua. Nyt on meidän mummolla viileät oltavat :)

Alla kuva- ja videomateriaalia vesipedosta eli Machosta:4 kommenttia:

 1. On se kyl komee poika! :) Meillä on käyny mielessä kans karvan lyhentäminen.. Siit on vaan ollu niin ristiriitasta juttua, että viileentääkö, vai suojaako se karva kuumalta, niin ei vielä olla uskallettu.. Ootteks te huomannu selkeetä eroo ennen ja jälkeen lyhentämisen? :)

  VastaaPoista
 2. Macho kiittää! Cocosta huomaa selkeän eron. Pylly ja kaula ei enää kutise niin paljon. Lenkeillä mummeli jaksaa jopa juosta! Viime kesänä se oli todella huonossa kunnosa, koska ei jaksanut. Toki Machon hankinta vaikutti myös, mutta kyllä tuo karvojen ajeleminen vaikuttaa selvästi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa et noin myönteiset vaikutukset! :) Ehkä mekin sit uskaltaudutaan, mikäli nyt vielä kuumuutta on luvassa. :)

   Poista
  2. Niin ja kannattaa aluksi hieman ajella pois kaulasta niin näkee, että vaikuttaako :) Cocolla ajettiin lopuksi todella lyhyeksi(pyllyssä alle 5mm), joten ei hätää

   Poista