perjantai 7. syyskuuta 2012

Erkkari

Pahoittelut pitkästä tauosta. Olen kirjoitellut puhelimeni Blogger- softalla, mutta jostain syystä se ei suostu julkaisemaan tekstejäni. Koko kesä on mennyt mainiosti Macho ja Coco on nauttinut uimisesta toden teolla.

Coco täytty elokuussa kahdeksan <3 Meidän mummo on taas hiukan vanhempi, mutta entistä pirteämpi. Macho kanssa ollaan aloitettu lenkkeily. Useampi viikko juostiin/käveltiin/juostiin/käveltiin. Minulla on oikeassa polvessa löysä nivel, joten molemmat totuttelivat juoksemiseen. Poitsu rakastaa jouksemista!  Aina kun käveltiin se vielkuili ilmeellä "Mennäänkö jo??!". Ollaan myös venytelty jalkoja, jotta lihakset eivät menisi jumiin ja poika pysyisi vetreänä.

 Voin lämpimästi suositella kaikille Peten Koiratarvike- liikettä Porvoossa!  Äiti oli tilannu väärän kokoiset patjat koirille ja käytiin vaihtamassa ne. Liikkeen omistaja tuli meitä ovella vastaan ja otti asian hoitaakseen. Palvelu oli ripeää ja todella ystävällistä. Kierreltiin hetken liikkeessä ja löysin paljon kaikkea kivaa ostettavaa :) Ehkä ensi kerralla!

Tänä aamuna olla pakattu autoa, sillä iltapäivällä suuntaamme kohti Forssaa!  Kuulumme äidin kanssa Beauceron yhdistykseen, joten menemme järkkäämään huomista erikoisnäyttelyä. Macho osallistuu nuortenluokkaan ja toivotaan menestystä! Mikäli joku lukijoistamme sattuu huomenna paikalle niin tulkaahan moikkaamaan meitä. Käyn itse pyörähtämässä kehässä pojun kanssa ja muuten olen suurimmaksi osaksi palkintojen jaossa. Hyvää menestystä kaikille erkkarissa!


2 kommenttia:

  1. Hellou Krista,
    Mä laitoin teille pari haastavaa kysymystä. Löydät ne mun blogista otsikon "Kysymyshaaste nro1" alta :) hauskoja hetkiä haasteen parissa!

    VastaaPoista