keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

KONG

Täällä sitä ollaan päivittelemässä. Kiirettä on pitäny. Ruuat loppuu ja koirilla riittää virtaa! Kuvia en ole ottanut sillä järkkäri on tällä hetkellä kiertämässä Eurooppaa...


Coco on selvästi pirteämpi kuin aikaisemmin. Ei taida vanhaa rouvaa nivelten kuluma haitata? Sille on annetu päivittäin sellaisia naksuja seniorikoirien nivelten hoitoon. Mustasukkasuus alkaa kadota. Sulassa sovussa meidän vahtikoirat leikkii nurtsilla päivittäin. Coco alkaa hyväksyä Machon lauman jäseneksi. Eilen pieni mies nuoli Coco leukaa ja Coco Machon leukaa. Oli se hellyyttävä näky <3 En saanu kuvaa tai videota tilanteesta.. Vanhuksen oon yllättäny pari kertaa meiän yläkerran aulasta. Koirat ei saa tulla yläkertaan, sillä iskä on allerginen. Oreita sillä ei muistaakseni koskaan ole ollut, mutta varmuuden vuoksi niitä ei päästetä ylös.


Macho kulkee kiltisti ilman hihnaa. Sillä on nykyään tapana tulla mun jalkojen väliin jos pysähdyn kesken lenkin. Nähtävästi mun lyhyet koivet on Machon tunnelli. Kovasti poitsu haluaisi sadettimen kanssa leikkiä. Aina kun tullaan lenkiltä se juoksee sadettimeen luokse. Virtaa siis on. Pahimmat ajat on aamulla kuuden aikoihin ja illalla ennen nukkumaan menoa. Silloin Machosta tulee riiviö, oli se leikkiny tai ei. Toisaalta kun sitä komentaa niin se rauhoittuu.

Ostin hauvoille pari uutta lelua. Pallon jonne laitetaan naksuja ja kun sitä pyörittää tietyn ajan niin naksuhan sieltä putoaa. Macho tajusi heti miten homma toimii. Meni alle minuutti niin naksut oli pallosta loppu.. Täytyihän sille pallolle räksyttää , jos sieltä vaikka tulisi lisää naksuja. Toinen on sellainen Kong jonne laitetaan maksamakkaraa sisälle. Coco ei siitä kiinnostunut ja Macho meni ihan sekasin. Maksamakkara on SUURTA herkkua :) Poikaa suututti niin kauheasti kun kaikkea ei saanut kerralla, vaan sitä piti nuolla pitkään. Toivottavasti se opettaa kärsivällisyyttä meidän pienelle pirulaiselle.

Koitan tässä kehittä jonkinlaista videota Cocosta ja Machosta. Toivottavasti saan sen pian tehtyä :)

Karvaiset terveiset!

1 kommentti:

  1. Täällä on kans Kong käytössä, ja hyvin sille äristään, jos ei heti meinaa tulla kaikki maksamakkarat ulos. :D Namipallo on Ronniesta huippu, mutta sitä kun pyöritellään niin innoissaan, ei vielä ole ihan vedetty viivaa niiden lattialta yllättäen löytyvien namien ja sen pallon pyörittämisen välille. :D

    VastaaPoista