keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Vahtikoira

On Macholla välillä niin paljon energiaa ettei tiedä kuinka kauan siinä menee, että se väsyy. Kasvanu se on ihan kauheasti. Ainakin siltä tuntuu! Jalkoihin on tullut kovasti pituutta ja selassa ei enään kasva pentukarvaa. Machosta tulee selvä vahtikoira,sillä aina kun tulee joku tuntematon ihminen vastaan niin se haukahtaa :)Leluja ollaan piiloteltu, jotta se etsisi niitä ja ollaan leikitty sellaisella "haisunäätä rätillä" rättileikkiä jota Taina silloin suositteli.

Eilen se oli äidin mukana toimistolla. Autossa oleminen sujuu hyvin. Macho ei puklaa tai mitään muuta, se osaa jo ottaa ihan rennosti! Asennettiin tänään Touraniin koiraverkko, joka siinä on aikaisemminkin ollut. Nyt kun kuskailen sitä niin on ainakin turvallista. Hihnassa kävely sujuu jo hyvin. Macho kävelee hyvin vierellä ja sietää painetta kun hihna kiristyy. Coco ei pienenä tykännyt hihnasta..


Cocolle on tainu tulla takas tuo mustasukkaisuus vaihe. Tuntuu siltä, että se mököttää ja hakee enemmän huomiota. Toisaalta Coco on aina ollu läheisyysriippuvainen. Ruokkiessa täytyy varoa ettei Macho innostu liikaa, sillä Coco on ruvennu puolustamaan ruokaansa varsinkin nälkäisenä. Kaikki sujuu muuten tosi hyvin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti