sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

When I grow up

 Taas on yksi viikko vierähtäny! Macho on kasvanu hurjasti ja Coco on paljon virkeämpi kuin ennen. Poitsu on lähestulkoon sisäsiisti. Öisin ei ole pissoja lattialla, koska hän osaa jo itse mennä ulos kun on tarve. Kunnioitus Cocoa kohtaan on kasvanu. Toisen ruokiin ei kosketa, lelua ei viedä nenän edestä eikä toista purra hännästä.

Macho on päässy maistelemaan erilaisia ruokia, kuten mansikoita, pizzan reunoja ym. Macho on kaikkiruokainen ja Coco taas on nirso ruuan suhteen :)
Äidin ja iskän lähdön jälkeen molemmat on ollu hellyyden kipeitä. Coco stressaa aina lähtöä ja se taisi tarttua Machoon, mutta kaikki on sujunu hyvin. Viikkojen aikana on alkanu oppia sen käyttäytymistä  ja esim mikä on paras tapa kouluttaa. Kovapäinen kun on niin menee hetki, että käsky menee perille asti :)  Ainut hassu ja huono tapa jonka se oppinut on ulvominen. Kun Coco ulvoo, Macho yhtyy kuoroon! Laitan videota tänne jos saan kuvattua.

Uiminen on osoittautunut mieleiseksi harrastuksesi molemmille. Kun Coco menee veteen pieni mies menee perässä. Macho oppii matkimalla. Siitä on paljon hyötyä, sillä esimerkiksi lenkkeily sujuu ilman hihnaa kun Macho seuraa Cocoa tai meitä.

Hyvä alkuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti