maanantai 4. heinäkuuta 2011

Possujuna

Tänään on ollu hyvä päivä, vaikka Macholla on virtaa vaikka muille jakaa ! Kiltisti se kuitenkin käyttäytyy. Oli ihana nähdä kuinka nätisti ne temmeltää nurtsilla :)

Käytiin eläinlääkärissä puntarilla molempien koirien kanssa. Coco oli laihtunut melkein kilon ja Macho painoi 11,8. Cocolla on siis laihdutuskuuri meneillään, jotta paino ei rasittaisi sen kehoa liikaa. Matkalla eläinlääkäriin huomasin autossa Machon vasemman puoleisen takahampaan ikenessä jotain outoa. Eläinlääkäri suostui katsomaan, että mistä oli kyse. Tarkkaa syytä ei tiedetä, mutta todennäköisesti ylähammas on hangannut ientä. Muöhemmin sinne on mennyt likaa, joka aiheutti sen että se näytti patilta. Ei mitään vakavaa! Lääkäri totesi myös, että pienen miehen kivekset ovat laskeutuneet :)

Lenkit on sujunu hyvin. Macho kulkee vapaana suurimman osan lenkeistä. Tänäänkin käveltiin possujunassa. Minä ensin, sitten Coco ja viimesenä Macho.  Monesti ne kävelee vierekkäin . Macho tykkää mennä Cocon hännän ali kun se vaihtaa puolta :)

Otin hieman kuvia yhdestä leikkisessiosta kun tulin töistä :


 Oon vähän ajatellu, että voisin tulevaisuudessa aloittaa Machon kanssa harrastamaan jotain lajia. Pelastuskoiratoiminta ja Agility ovat ainakin sellaisia jotka kiinnostavat. Koirassa on sen verran virtaa, että sen täytyy päästä toteuttamaan itseään!

-Krista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti