torstai 11. syyskuuta 2014

Koirakaverit

Faltsu on pennusta lähtien tykännyt muista koirista, mutta nyt varttuessa se on alkanut valikoivaksi. Joidenkin uroksien kanssa on kismaa, mutta taas toisten kanssa herra tulee todella hyvin toimeen. Hyvänä esimerkkinä on Örkin paras kaveri Boris, joka on 1- vuotias husky. Boris on hyvinkin valikoiva koira ja tulee omistajansa mukaan toimeen hyvinkin harvan koiran kanssa.Kuitenkin pojilla on aina mennyt todella hyvin keskenään. Painitaan, näykitään, juostaan, painitaan jne. Tätä jatkuu kunnes ei vaan enää yksinkertaisesti jaksa. Painiminen on Örkin mielestä parasta varsinkin, kun on kaverin kanssa samalla aaltopituudella.Muitakin uroskavereita toki on, mutta mielestäni Faltsun ja Boriksen temmelystä on niin mahtava katsoa!


Narttujen kanssa kaikki sujuu myös hyvin, kunnes vastaan tulee todella hyvän tuoksuinen tytsy. Silloin Faltsu ei voi enää keskittyä mihinkään muuhun. Tuo  on välillä hyvinkin rasittavaa. Minkäs sille voi, että toinen alkaa ymmärtää mitä tytöt on .

Hauskin koirakavereissa on, että Faltsu haluaisi olla kaikkien pienien koirien ystävä. Nuo pienemmät yksilöt eivät vain oikein ymmärrä, ettei toinen halua mitään pahaa. Vastaan on kuitenkin tullut muutama todella mukava ja hauska tapaus.

Sunnuntaiksi varasin meille Konalasta agilityhallivuoron, niin päästään vihdoin treenaamaan alkeita! En malta odottaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti